asiangirl ~ Be strong. Be yourself.

Alla inlägg under december 2013

Av Fanny - 20 december 2013 23:16

Ja mitt jullov började igår efter skolan slutade ^^ igår efter skolan så fixade jag en blomma och sen åkte jag och Anton hem till honom. Igår spenderade vi dagen med att fira hans mamma som fyllde år. På kvällen spelade vi Singstar. Alltid lika roligt när man är fler. Anton och jag somnade inte för än typ halv tre inatt. Jag,Anton,Antons mamma och hans bror och Antons brors flickvän,vi satt och spelade spel till typ halv två på natten. Man var trött men det var roligt spel. Idag gjorde vi inte så mycket. Hjälpte till lite. Sen när jag kom hem till mig så har jag inte gjort så mycket. Ska kolla drama nu. Ha en trevlig kväll!

(Igår gav vi våra julklappar till varandra,för vi kommer inte fira julafton tillsammans så vi gav dem tidigare. ^^ lägger upp en bild om några dagar på julklappen jag fick av honom.)

Av Fanny - 18 december 2013 21:22

Idag så gjorde vi lite roliga saker. Först kollade vi på film (jag tyckte den var konstig) gillade den inte alla om jag ska vara ärlig. Vi kollade på "Bad santa".
Sen på eftermiddagen så var på olika stationer. På ena var det: att baka pepperkakor. Två: pyssel/pärlplattor och julkort, och sista var gömma sig i biblioteket xD det var lite skumt men på ett sätt lite roligt. Sen slutade vi dagen runt halv fyra. Sen när jag kom hem så har jag slappat. Men ska lägga mig och kolla på drama. Ha en trevlig kväll! Godnatt :)

Av Fanny - 17 december 2013 21:35

Har inte gjort något speciellt idag. Hade två lektioner idag. Först så hade vi engelska och där blev det Melodikrysset,och vi fick godis. Sen hade vi svenska och där skulle vi skriva en jullåt. Sen hade jag håla. Jag gick ut och åt idag istället för äta på skolan. Sen efter maten så skulle jag lyssna på ettorna när de hade uppspel. Sen så slutade jag. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Ska lägga mig och kolla på drama. Ha en trevlig kväll! Godnatt :)

Av Fanny - 16 december 2013 22:47

Haft uppspel idag/ikväll. Ja jag har haft det ikväll. Det var roligt. Min grupp var sist så det var lite tråkigt att vänta. Men har inte mycket att säga. Är trött och ska sova nu. Godnatt :)

Av Fanny - 15 december 2013 21:36

Inte många dagar jag tills man har gått ut halva terminen av andra året på gymnasiet! :) Det har gått så himla snabbt! Min helg har varit lugn. Varit jätte förkyld och igår fick jag feber. Men idag har jag mått bättre. Varit på Väla med mamma idag. Handlade lite julklappar och en nu tröja till nyår. Sista provet imorgon. Det är skit mycket man ska kunna. Ska läsa lite nu. Sen ska jag sova. Godnatt :)

Av Fanny - 15 december 2013 00:18

Går snabbt..tycker jag. Jag ligger och kollar på drama på mobilen. ^^ igår var det verkligen en lugn dag. Min förkylning var sämre igår och jag fick till och med feber igår. Men jag har ingen feber längre men jag är trött i huvudet. Inte många dagar kvar tills jag slutar! :) tänk att halva av terminen snart har gått. Kan verkligen inte förstå det! Asså jag jag har snart gått andra halvan av tvåan på gymnasiet. Sjukt snabbt har det gått. Men ha en trevlig kväll :)

Av Fanny - 13 december 2013 23:57

Ja jag har hjälpt till på jobbet där min pappa jobbar ikväll. Det är julevent eller event är det ju inte men kommer inte på ordet. Det var roligt bortsätt från att jag är förkyld. Så det var nog det som gjorde det lite tråkigt. Men ska smart sova. Är trött. Godnatt :)

Av Fanny - 12 december 2013 22:12

Ja jag börjar bli förkyld igen. Började typ idag eftermiddag/kväll. Min näsa vill inte sluta rinna. Snyter mig typ hela tiden. -.- jobbigt för det var inte alls längesen jag var förkyld. Imorgon är det fredag! Yay! ^^ jag ska göra ett omprov imorgon. Och sen på kvällen ska jag typ jobba. Men ska sova så småning om. Men ha en trevlig kväll. Godnatt :)

Presentation


Heter Fanny och är 23 år. Älskar att fota, titta på anime/film/tv-serier. Älskar olika kulturer, mest asiatiska. Har ni några frågor så är det bara att ställa. Tack för du tittade in ♥

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards